Afacerea in detaliu

AFACEREA: CEI TREI PASI DE AUR

1. Castigi economisind

(Nu castigi primind bani, ci castigi cheltuind mai putini)

    Fie ca vei cumpara produse pentru propria ta folosinta (sau a familiei), fie ca vei cumpara produse pentru a le face cadou prietenilor si cunostintelor, ai numai de castigat.

    Pretul special pentru distribuitori inseamna ca te vei bucura de economii importante in bugetul tau: spre exemplu, in loc sa achiti 62 lei pentru un parfum Gama Pure, ca Membru FM vei achizitiona acelasi parfum la pretul de numai 44 lei, asta insemnand o economie de 18 lei! Astfel, daca folosesti cateva produse lunar pentru consumul familiei (oricare, nu doar parfumuri) si poate cateva le oferi cadou (un cadou deosebit de apreciat, in loc de banale atentii de cele mai multe ori nefolositoare pentru cel ce le primeste), poti depasi suma de 100 RON economie. Si nu numai atat: profiti de posibilitatea de a-ti desfata simturile alegand dintr-o multitudine de arome nobile si o gama larga de produse cosmetice. Anual, economia ta poate deci depasi 1200 RON. Wow!

    Esti multumit! Ok, nu esti singurul! Marea majoritate vor insa mai mult. Tu?

2. Castigi din vanzare

    Este foarte usor sa obti venituri suplimentare prin vanzarea produselor FM World.

    Pur si simplu achizitionezi produsele la pret de partener si le promovezi cu minim 40% profit brut -la pretul de catalog. De ce "minim"? Pentru ca zilnic sunt promotii pentru parteneri, astfel incat acest 40% poate deveni peste 100%!!

    Compania te lasa pe tine sa decizi daca si cat muncesti: nu iti impune un volum minim de vanzari. TU decizi daca doresti doar sa iti suplimentezi veniturile actuale sau sa faci din aceasta afacere preocuparea ta principala.

   Sa facem cateva calcule: 8 ore de munca 22 de zile lunar... Cate produse vinzi in 8 ore? Doua parfumuri? Zece? Douazeci? Hai sa luam un caz nefericit de un parfum la 2 ore, deci 4 pe zi (doar4!), x22zile.lucratoare=88 produse lunar. Ce profit  lunar avem: 88buc. x 16lei profit/buc.= 1408 lei !!!  wooow!!  Sunt multi oameni care muncesc din greu si nu castiga o astfel de suma. Iar acestea sunt doar calcule, pentru ca produsele FM WORLD nu sunt doar parfumuri, ci multe alte produse de interes general pentru intreaga familie!

    Mai mult, calculele -dar mai ales realitatea- arata ca in anumite perioade ale anului (luna cadourilor, Sf. Valentin, 8 martie...) poti depasi cele mai optimiste asteptari, cu o vanzare de peste 2000 ron lunar!

Esti FOARTE multumit! Stim, si noi suntem! Afla insa ca adevarata afacere abia acum urmeaza!

3. Castigi prin multiplicare

    Prezinta avantajele companiei si cunostintelor tale si inscrie-i ca Parteneri FM World. Vor beneficia de toate avantajele de care tu beneficiezi! In plus, vei ajunge sa ai si un venit pasiv, rezultat din activitatea celor inscrisi de tine, de ei sau in adancime pana la ultimul inscris.

    Inscriind noi membri, creezi o piata de consumatori/vanzatori, compania realizeaza rulaj, deci castiga! De aceea, te motiveaza sa continui aceasta munca in folosul ambilor: un procent de 21% din valoarea vanzarilor lunare FM il redistribuie sub forma de bonus (in bani) membrilor FM, impartindu-se dupa eficienta vanzarii grupurilor generate.

Performanta de a obtine peste 3000 lei lunar:

    O persoana energica poate ajunge – dezvoltand o retea proprie puternica - la o suma de peste 3000lei  lunar (respectiv nivelul de 21%) in 8-18 luni de la inceperea afacerii in sistem part time sau 4-8 luni in sistem full time. Dupa atingerea acestui nivel castigul este permanent crescator!  Asta da afacere!

Nici calculele, nici intuitia nu te vor ajuta pe tine, noul membru sa fii convins de veniturile ce se pot realiza datorita acestui pas. Desi este demonstrabila, se pare ca aceasta afacere nu este una care se dezvaluie de la inceput, ci ea trebuie invatata, parcursa etapa cu etapa si asa se capata increderea si se realizeaza succesul!

 

   ACEST AL TREILEA PAS...

Este curtat de marea majoritate a membrilor grupului...

Este pus in aplicare de multe ori „instinctiv” si nu in deplina cunostinta...

Este inteles corect de mai putin de 25% dintre membrii grupului...

Aduce venituri tuturor celor care il aplica corect...

Aduce venituri mari in timp celor care il aplica constant si corect...

Aduce venituri foarte mari celor care il aplica constant si corect, dedicandu-si timpul fauririi retelei proprii de distribuitori...

 

    Esti naucit si neîncrezator... Si asta stim! Am trait si noi sentimentul... Dar, daca ai parcurs cu interes tot textul si ai ajuns in acest punct inseamna ca esti omul pe care il putem invata sa ajunga cat mai usor la performanta, folosind experienta noastra si entuziasmul tau! 

 

     Iata o animatie sugestiva privind castigurile prin Planul de Marketing:

  

 

Daca...

      ...vrei sa afli CUM INTRI IN AFACERE

      ...te-ai hotarat, completeaza FORMULARUL DE INSCRIERE

      ...ai nelamuriri, solicita informatii prin sectiunea CONTACT

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: