Modalități de colaborare

    In prezent, marca FM este cunoscuta si apreciata in zeci de tari. Astazi te poti alatura si tu grupului international!

  

Conditii pentru INSCRIERE

    Inscrierea in randul membrilor FM se realizeaza prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE ONLINE, dupa parcurgerea catorva informatii:

 

    Produsele de Make-up, cele de Curatenie si Cafelele se pot promova lesne cu ajutorul cataloagelor. Niciodata insa un parfum nu poate fi doar privit sau povestit... El trebuie incercat pe piele, mirosit. De aceea, pentru a deveni colaborator FM va sunt necesare cateva instrumente. In functie de asteptarile dumneavoastra, accesati UNA din cele 5 VARIANTE DE INSCRIERE

 

Mapa 150    1. comanda MAPA cu 153 mostre =192 lei

COLECTIA PURE dama/barbati 50ml completa (85 mostre) + COLECTIA CLASIC dama 15ml completa (3 mostre) + COLECTIA COPII completa (2 mostre) + COLECTIA LUX completa (63 mostre)

 

     

Servieta 150   2. comanda MAPA-Servieta cu 153 mostre =234 lei

Are aceeasi componenta ca si MAPA cu 153 mostre, insa are un aspect business (format servieta, piele ecologica italiana, diverse compartimente)

 

       

    3. comanda MAPA cu 100 mostre =125 lei

COLECTIA PURE dama/barbati50ml completa (85 mostre) + COLECTIA COPII completa (2 mostre) + COLECTIA LUX partial (13 mostre)

   

 

 

mapa_20    4. comanda MAPA MINI cu 20 mostre =50lei

     + comanda PRODUSE FM minim 20 puncte (aproximativ 26 lei)

cele mai vandute 20 arome (18-COLECTIA PURE dama/barbati 50ml + 2-COLECTIA LUX)

   

 

    5. Membru FM CONSUMATOR =fara investitii

    = comanda PRODUSE FM minim 70 puncte (aproximativ 95 lei)   

         

 

 

    Precizari despre MEMBRUL FM CONSUMATOR:

- are doar calitatea de consumator, el poate achizitiona nelimitat produse FM la pret de distribuitor, le poate promova, dar NU poate face AFACEREA FM! (nu poate face inscrieri si obtine profit din aceasta), insa...

       ATENTIE:   MEMBRUL FM CONSUMATOR poate deveni oricand MEMBRU FM CU DREPTURI DEPLINE prin comandarea uneia dintre mape si inaintarea unei solicitari in acest sens catre FM GROUP.

    

   Pentru modalitatile (1, 2, 3 si 4) de inscriere cu mape candidatii vor primi gratuit cele 5 cataloage, un plan de marketing, un formular de inscriere si liste de preturi. Cei care opteaza pentru inscrierea cu mapele mari (100 sau 150 mostre) vor primi in plus un set de testere PH neutru.                

                                                                                                                                                                                                    

SUGESTII:

    Inscrierea cu MAPELE CU  MOSTRE se adreseaza de regula persoanelor care, pe langa consumul personal, doresc si un castig, sau - mai mult - doresc sa faca din FM o afacere.

    Inscrieea fara MAPA (cu comanda de produse) este destinata in principiu persoanelor interesate strict de consumul propriu, fara intentia de promovare. 

 

PRECIZARI:     

    La inscriere se completeaza un formular cu datele candidatului.

    Datele din acest formlar-cerere se inregistreaza in baza de date a FM GROUP WORLD, veti primi un cod de membru cu care va „legitimati” pentru autentificare atat in Romania cat si in oricare dintre tarile membre FM. Deasemenea, imediat dupa procesarea inscrierii, veti putea primi (la cerere) o parola unica (pe care o puteti personaliza ulterior) cu care va inregistrati cu contul dumneavoastra pe site-ul companiei, unde veti avea Biroul Virtual personal. Acolo puteti vizualiza permanent situatia dumneavoastra si a grupului creat, punctele acumulate si valoarea bonusului de retea pe care il veti primi de la companie, cat si alte informatii confidentiale.

 

 

Daca...

      ...te-ai hotarat, completeaza FORMULARUL DE INSCRIERE

      ...ai nelamuriri, solicita informatii prin sectiunea CONTACT

 

 

Articolul a fost folositor ? Spune şi prietenilor tăi pe Facebook: